.

2021

30 apr

Terug

Welcome back actie!

De winkels zijn weer open en zelfs de terrassen in ons winkelcentrum zijn weer geopend, dus heten de gezamenlijke winkeliers u graag weer van harte welkom! Dat is niet alleen te zien aan de vele ballonpilaren in het winkelcentrum, maar ook door de vele waardebonnen die er de komende weken te winnen zijn. In totaal zit een bedrag van maar liefst € 20.000 in de prijzenpot! 

Hoe kun je winnen? 

Je kunt winnen door vanaf 30 april 2021 een stempel te halen bij 1 van de winkels in ons winkelcentrum. Haal 1 stempel bij een supermarkt, 1 bij een vers- of horecazaak, 1 bij een kleding- of schoenenwinkel, 1 bij een winkel in verzorging en 1 stempel bij één van de overige winkels*.
Je krijgt 1 stempel bij een besteding van ten minste 10 Euro.
Heb je de stempelkaart vol? Gooi hem dan in 1 van de 4 inleverboxen. Je vindt ze bij de Jumbo, bij Schuurman Schoenen, bij Bruna en bij Brasserie Bloom.

Heel veel prijswinnaars

3 weken langen worden de boxen wekelijks geleegd en worden de prijswinnaars van die week geloot die een waardebon van 10 of 20 Euro winnen. Prijswinnaars worden bekend gemaakt via de Facebookpagina van winkelcentrum Colmschate en via deze website. Wekelijks zijn er 2 ophaalmomenten voor de waardebonnen. omdat de winnende namen gepubliceerd worden, is het tonen van een geldig legitimatiebewijs daarbij een voorwaarde.
Ophaalmomenten en locaties  worden ook duidelijk via Facebook en deze website gecommuniceerd.

Vaker meedoen?
Er zullen zeer veel winnaars zijn voor deze actie. Doe daarom zo vaak mee als je wilt! Dus, als je al een keer hebt gewonnen, stempel dan gerust het volgende kaartje weer vol. Je mag zo vaak volle stempelkaarten inleveren als jij wilt!

Gewonnen waardebonnen
Let op! De gewonnen waardebonnen hebben een uiterste inleverdatum en kunnenuiterlijk tot en met de datum 3 juli 2021 worden ingeleverd. Daarna verliezen de bonnen hun waarde.
Bonnen kunnen worden gebruikt in winkels die op de bon vermeld staan. Op een bon wordt geen geld terug gegeven en de bon wordt ook niet omgeruild voor contanten.

* Stempels krijg je bij de volgende winkels:
Supermarkten: Jumbo & Albert Heijn
Mode & schoenen: Buitink Sport 2000, Schuurman Schoenen, Shoeby, Bij ons, terStal, Okay Fashion, CoolJay en Qinn.
Drogist & verzorging: Kruidvat, Etos, G&W Esculaap, Verde, OptiekColmschate, Pearle, Pour Vous, AMI kappers en By Artistique
Horeca & Vers: Bella Fiore, Brasserie Bloom, Kaasland, Bakker Bart, Dalhuisen, De Viszaak, Waroeng Indomas, Bakkerij Nollen, De Koopman, Bloembinderij Stempher.
Overige winkels: Wibra, Bruna, Intertoys, Blokhak, Riesewijk, Action, Zeeman, Pets&Co, Blokker, Primera en Gall & Gall, 
 


 


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2021

30 apr

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

45 van de 49 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 17.00

dinsdag

09.00 - 17.00

woensdag

09.00 - 17.00

donderdag

09.00 - 17.00

vrijdag

09.00 - 17.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten