Zat. 30 sept. modeshow!

2023

20 sep

Terug

Ben je nieuwsgierig naar de modetrends voor het najaar en de komende winter? Alle trends, kleuren en noviteiten van het nieuwe seizoen passeren de revue tijdens de groots opgezette modeshow in winkelcentrum Colmschate. Tussen 12 en 17 uur is er elk heel uur een fantastische show van alle modewinkels in het winkelcentrum.

Overdekte catwalk
Alle modellen laten de mooiste kleding, sieraden en schoenen zien. Zij doen dat op een overdekte catwalk, die op het centrale plein is geplaatst. Rondom de catwalk kun je comfortabel en droog zitten terwijl de mooiste items getoond worden. Een fijne manier om alle trends tot je te nemen!
De items die worden getoond komen van álle modewinkels in het winkelcentrum, van Qinn tot Okay Fashion en van Zeeman tot Buitink Sport 2000. Er zullen maar liefst modellen van 13 winkels over de catwalk paraderen. De getoonde kleding is voor zowel dames als heren, maar ook voor kinderen. Van casual tot chique en van sportkleding tot kinderkleding, alles is er. Shows starten om 12.00 / 13.00 / 14.00/ 15.00 en 16.00 uur.

Ballonnen en ballonpilaren
In één oogopslag zie je op die dag welke winkels er allemaal meedoen aan de modeshow; zij zijn herkenbaar aan de inmiddels bekende paarse tenten voor de deur. Verspreid over de overige winkels staan er een 20-tal prachtig gemaakt ballonpilaren en figuren voor de deur, de moeite waard om ze allemaal te bekijken!

Kom kijken op zaterdag 30 septembe

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2023

20 sep

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open