Zaterdag 9 december: wintermarkt!

2023

04 dec

Terug

Op zaterdag 9 december tussen 11 – 16 uur is er een gezellige wintermarkt in winkelcentrum Colmschate! Er zijn circa 40 kramen en er zijn super leuke optredens. Daar moet je bij zijn!

Lekker snuffelen
De meeste van de kramen en stands worden ingevuld door eigen winkeliers. Van Wibra t/m Pets & Co Zanting en van Gall & Gall t/m Qinn, bijna overal staan kraampjes met leuke snuisterijtjes, kerstartikelen of (kerst)kleding. Heerlijk om daar even tussen te snuffelen. Ook zijn er stands waar je lekker eten & drinken kunt halen, zoals bij Brasserie Bloom.

Etalagewedstrijd
Voor kinderen is er een leuke etalagewedstrijd! Zoek letters in kerstballen die in de diverse etalages te vinden zijn. Hussel ze door elkaar en maak er 2 woorden van. Breng het ingevulde formulier terug naar de kraam en je krijgt iets lekkers! (op=op!)

Optredens
Maar, er is niet alleen markt! Op het centrale plein staat een groot podium, waar tussen 11.00 en 16.00 uur diverse super leuke optredens plaats vinden. Uiteraard alles met een leuke winterse- of kerst twist, treden voor u op: De Hanzezangers, Koor Groot Colmschate en de Hanzestadband. Daarnaast komt niemand minder dan Karin Bloemen het podium op. Dat is maar kort, want daarna gaat deze goedlachse zangeres naar de Bruna voor een signeersessie.

De zingende kerstbomen
Dit duo volledige versierde levende kerstbomen verhoogt de sfeer door hartverwarmende kerstliederen ten gehore te brengen. De Zingende Kerstbomen zingen live onder meer vrolijke kerstklassiekers als: Let It Snow, I’m Dreaming Of A White Christmas, Rudolf The Red-Nosed Reindeer, Last Christmas, Have Yourself A Merry Little Christmas.

De planning van de optredens: 

11.00 – Duo zingende kerstbomen
11.30 – Hanzezangers
12.15 – Hanzestadband
13.00 – Karin Bloemen
13.15 – Hanzezangers
13.45 – Koor Groot Colmschate
14.15 – Hanzestadband
15.00 – Koor Groot Colmschate
15.30 – Duo zingende kerstbomen


Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2023

04 dec

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

1 van de 49 winkels zijn open