Zondag 19 december extra feestelijke koopzondag (lees update)

2021

13 dec

Terug

Update (18-12-2021 19.30 uur):
Helaas kan door de nieuwe maatregelen de geplande, collectieve, koopzondag in ons winkelcentrum geen doorgang vinden. Ook de geplande activiteiten zijn geannuleerd.

Om duidelijkheid te geven: er zijn morgen nog wel een aantal essentiële winkels in ons winkelcentrum geopend: Jumbo & Albert Heijn, Kruidvat, Etos,  Pets&Co Zanting, Verde, Blokhak, Keurslager Dalhuisen, Bakkerij Nollen, Kaasland, De Viszaak, Indomas, De Diamanten Schaar, Multivlaai, G&W De Esculaap, Gall & Gall, TUI reisbureau en Bruna (alleen voor PostNL, ING en Geldmaat).
De genoemde winkels zijn minimaal geopend van 12-17 uur.


Winkelcentrum Colmschate haalt alles uit de kast voor een oergezellige kerstinkoopmiddag

Winkelen voor de kerst. Het is ook dit jaar anders dan anders. Toch hebben de ondernemers van Winkelcentrum Colmschate er alle vertrouwen in dat zij het winkelend publiek zondag 19 december een onvergetelijke, sfeervolle kerstinkoopmiddag kunnen bezorgen. Aan de winkeliers zal het niet liggen; zij hebben er dan ook alles aan gedaan.

Gezellig samen met vriendinnen of met de hele familie kerstinkopen doen. Het is een jaarlijks terugkerend gebeuren. Uitgebreid winkelen, sfeervol ingerichte etalages bekijken, pauzeren voor een kopje koffie met iets lekkers, warme chocolademelk of Glühwein; op zoek naar de ingrediënten voor het kerstdiner of naar dat ene speciale kerstcadeautje voor onder de boom. We zijn het jaar in, jaar uit zo gewend. Tot vorig jaar, toen alles veranderde.

De winkeliers van Winkelcentrum Colmschate hebben de handen ineengeslagen en alles op alles gezet om er dit jaar toch weer iets onvergetelijks van te maken. Een van hen zegt: ‘Iedereen is toe aan iets leuks. Zeker in de decembermaand, de feestmaand bij uitstek. Hoe fijn is het dan dat wij hier in Colmschate feitelijk alles voor een gezellige kerst onder één dak hebben.’

De ondernemers zijn van mening dat dicht bij huis kerstinkopen doen, dit jaar bij velen de voorkeur geniet. ‘Het zijn nare tijden, dan is het fijn dat alles voor een geslaagd kerstfeest om de hoek te koop is. Daarbij proberen we het allemaal net even iets feestelijker te maken.’

Zo zullen er zondag 19 december tussen 12.00 en 16.00 uur twee fraai uitgedoste kerstmeisjes iets leuks uitdelen (zolang de voorraad strekt).

Verder wordt het winkelend publiek getrakteerd op een optreden van zangeres Nicky en gitaarvirtuoos Filippo. Nicky & Filippo staan garant voor zang en muziek van hoog niveau. Hun muziek zal die middag zeker bijdrage aan de kerstsfeer waar iedereen zo naar verlangt.


Het motto van Winkelcentrum Colmschate is Compleet, Compact en Comfortabel.

‘Absoluut’, zegt de ondernemer. ‘We zijn Goed Gesorteerd en winkelen bij ons is zo dicht bij huis ook nog eens Gemakkelijk en Gezellig. Extra gezellig dit keer. Dat hebben de mensen nodig. Juist nu. Vooral nu!’

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2021

13 dec

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

11 van de 50 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 19.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten