Zondag 29 september: mode- en beautydag

2019

23 sep

Terug

Het belooft een bijzondere dag te worden op zondag 29 september. Dan is het niet alleen koopzondag in het winkelcentrum, maar dan is ook de jaarlijkse mode- en beautydag! Met een uitgebreide modeshow, diverse demonstraties en lekker veel live muziek!

Modeshow
Vanaf 12.00 uur is er elk heel uur een uitgebreide modeshow. Die show wordt gehouden op het centrale deel van het winkelcentrum, op een catwalk van wel 100 meter lang! Je komt echt oren en ogen te kort!
Diverse nieuwe en vernieuwde winkels geven acte de presance, want het mode aanbod in winkelcentrum Colmschate is sinds de verbouwing enorm uitgebreid! Tientallen lokale modellen zullen de najaars- en wintermode showen. De kapsels van de ruim 30 modellen worden verzorgd door By Artistique en AMI kappers, de visagie wordt gedaan door Pour Vous van Remmen.

Beauty wasstraat
Pour Vous van Remmen staat op die dag buiten met een beauty wasstraat. Hierin kun je snel en goedkoop je nagels laten doen en kun je bijvoorbeeld een mooi lipstickje op krijgen. AMI kappers voegt zich bij Pour Vous om de haren te doen.
De kapsters van By Artistique verzorgen op een podium voor hun salon leuke demonstraties en je kan er gratis je pony laten knippen: de trend van dit najaar!

Optredens
Er zijn diverse optredens, verspreid over 2 podia. Er wordt gespeeld door het frontduo van de populaire coverband Bad Shoes, Koor Groot Colmschate gaat zingen en daarnaast staat er een jong talent op het programma: Estelle! Zo is er tussen de modeshows door ook altijd wat te zien en te horen!

Demonstraties
Wie mode- en beauty zegt, zegt bijna gelijk iets over sport en voeding. Daarom komt de dansgroep van Almax demonstraties verzorgen en zijn er continue sportdemonstraties te zien van de Deventer Sportcarroussel. Thuiskok Silvia komt met leuke kookdemo’s en workshops over gezonde voeding.

 Gratis suikerspin

Ook aan de kinderen is gedacht. Er is een springkussen en kinderen mogen een gratis suikerspin ophalen bij de kraam die ter hoogte van de Wibra staat.


De mode- en beautydag, op 29 september van 12.00 – 17.00 uur, daar moet je bij zijn!

Onze Agendapunten  

Bekijk onze agendapunten van WKC Colmschate.  

2019

23 sep

Share

Op de hoogte blijven van events?

De invulling is dus te bepalen per card per pagina. Zo kunnen we de hoogste conversie realiseren.

MELD JE AAN VOOR DE NIEUWSBRIEF

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws van Colmschate.

2 van de 48 winkels zijn open


Standaard openingstijden

maandag

13.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 18.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten