Jumbo Hans Kok

Flora 2
7422 LL
Deventer

T: 0570-519340

Terug

De Jumbo van Hans Kok in winkelcentrum Colmschate is een grote en ruim opgezette winkel waar het heerlijk is om boodschappen te doen. 
De supermarkt heeft een groot en gevarieerd assortiment tegen de laagste prijs. De winkel heeft een versplein met een grote variatie aan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. In de keuken hebben ze een uitgebreid vers grill-assortiment, zoals spareribs, kippenbouten en hele kip. Op de visafdeling kun je terecht voor jouw favoriete soorten diepgevroren vis en zeevruchten. In de foodcorner kun je niet alleen terecht voor verse eigengemaakte pizza's, maar ook voor warme en koude snacks, belegde broodjes, gekoelde frisdranken en koffie.
Verder beschikt de winkel over een weekendbloemist, waar klanten op vrijdag en zaterdag terecht kunnen voor een samengesteld boeket bloemen, op maat gemaakt door een speciaal opgeleide medewerker. Op de broodafdeling worden broden van La Place gemaakt door de medewerkers op de afdeling.

Zelfscan
Wil je zelf jouw boodschappen scannen? Zelf scannen is snel, overzichtelijk en leuk. Op die manier kun voortaan nóg sneller winkelen! En winkel je liever van huis uit op de tablet, de PC of de telefoon? Dat kan ook. Bestel alles eenvoudig online en haal het op bij het Pick Up Point van Jumbo Hans Kok of laat de boodschappen thuisbezorgen. Lekker gemakkelijk!

Jumbo Hans Kok
closed

Standaard openingstijden

maandag

07.00 - 21.00

dinsdag

07.00 - 21.00

woensdag

07.00 - 21.00

donderdag

07.00 - 21.00

vrijdag

07.00 - 21.00

zaterdag

07.00 - 21.00

zondag

08.00 - 21.00

Jumbo Hans Kok bezorgt uw boodschappen graag aan huis, of u kunt gebruik maken van het Pick up Point. Direct online bestellen? Dat kan hier.

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

1 van de 49 winkels zijn open