Kaasland Linthorst

Flora 119
7422 LS
Deventer

T: 0570-654922
W: https://www.facebook.com/Kaasland-deventer-244730232296069/

Terug

De lekkerste en gezelligste delicatessen zaak van Deventer!
Hier worden de lekkerste Noord-Hollandse kazen verkocht; van jonge kaas tot aan een heerlijke brokkel kaas. Ook is er een rijke keuze aan boerenkazen, zoals onze boerenmeisjes-kaas, boerenjuweelkazen of smakelijke boerenkazen met kruiden.
Naast de Hollandse kazen is er ook een uitgebreid assortiment aan buitenlandse kazen. Van Emmentaler tot aan een pittige Pecorino en van een Bleu d'Auvergne tot aan een Engelse Cheddar. Verder vindt u in deze winkel nog meer harde en zachte kazen uit de eigen regio!

Kaasland heeft meer te bieden dan alleen kaas. Hier worden de eigen noten nog zelf gebrand en worden de heerlijkste nootmelanges gemaakt! U kunt bij Kaasland ook terecht voor ongebrande noten. Naast de kaas, noten en andere delicatessen zijn ze hier ook gespecialiseerd in het maken van mooie cadeau pakketten. Zij brengen u een ruim aanbod aan manden en fraaie kaasplanken. Er is zelfs een Deventer-Kaasland plank! Het maken van pakketten naar wens is ook geen probleem. De enthousiaste medewerkers denken graag met u mee en adviseren u graag.

Producten die u bij Kaasland vindt: zuidvruchten, tapenades, huisgemaakte heksenkaas, olijven,  bieren, wijnen, verse eieren, dippers voor bij de kaas, lekkere vijgen of notenbroden, chocolade noten- en rozijnen, Japanse mixen, Italiaanse glutenvrije dolci baci koekjes en groentechips. Voor ieder wat wils!

Bert Linthorst en zijn medewerkers helpen en adviseren u graag en hopen u te mogen verwelkomen in onze winkel! Wilt u op de hoogte blijven van de scherpe aanbiedingen, leuke weetjes of gewoon om inspiratie op te doen? Volg Kaasland dan op Facebook!

Kaasland Linthorst
open

Standaard openingstijden

maandag

12.00 - 18.00

dinsdag

09.00 - 18.00

woensdag

09.00 - 18.00

donderdag

09.00 - 18.00

vrijdag

09.00 - 18.00

zaterdag

09.00 - 17.00

zondag

gesloten

Facebook

Volg ons op Facebook om op de hoogte blijven van het laatste nieuws.

47 van de 49 winkels zijn open